Eski Unreal Tournament Bestekarları Yeni Oyunda da Yer Almak İstiyor

12.05.2014 02:15 Ömür Gencer


     Unreal Tournament'in PC için duyurulması, serinin önceki oyunlarını sevenleri sevince boğdu. Oyunun eski hayranlarını sevindirecek başka bir haber de Unreal Tournament'in resmi forumundan geldi. Unreal ve Unreal Tournament oyunlarının müziklerini besteleyen üç isim, yeni Unreal Tournament oyununda da yer almak istiyor.
 
     Bir konuda eski oyunların müziklerini yapan Michiel van den Bos, yeni oyunda yer almak istediğini belirten bir mesaj yayınladı. Daha sonra yine eski oyunların müziklerinin yapımında yer almış Alex Brandon da yeni oyunun müziklerini bestelemekten mutluluk duyacağını belirtti. Son olarak Kevin Reipl de bu iki isim arasına katıldı.
 
     Geliştirme ekibinin başı Steven Polge,bu üç kişinin ekibe katılmasından mutluluk duyacaklarını söyledi. Bu mesajlar üç ismin resmi olarak yeni Unreal Tournament projesinde yer alacağını kesinleştirmese de Polge'un söylediklerine göre yakın zamanda bu üç müzisyeni büyük ihtimalle geliştirme ekibinde göreceğiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Unreal Tournament 2014 Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 16 Dk önce Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler