Eşsiz Oyun Superhot, Kickstarter'da Desteklerinizi Bekliyor

15.05.2014 16:05 Ömür Gencer


      Bağımsız yapım deyince aklımıza gelen ilk şey özgünlüktür. Şu ana kadar çıkmış tüm bağımsız yapımlar genelde özgünlüğüyle ön planda olmuştur. Şimdi size bahsedeceğim yapım da daha önce hiç karşılaşmadığımız cinsten.
 
     Superhot adındaki bu FPS oyununu diğer FPS'lerden ayrı kılan özellik oyunun zamanı işleyiş biçimi. Superhot'da zaman sadece siz hareket ettiğinizde akıyor. Örneğin karşınızdaki düşman size ateş ettiğinde duruyorsanız merminin havada durduğunu görebiliyorsunuz. Kaçmak için hareket ettiğiniz de de mermi size doğru gelmeye devam ediyor.
 
    Steam'de Yeşil Işık yakılan oyunlardan olan Superhot için dün Kickstarter kampanyası başlatıldı ve daha ikinci gününde hedeflenen para toplandı. Oyunun Kickstarter sayfasından Superhot'ın 2013 sürümünü deneyebilirsiniz ve oyun hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Superhot Platformlar: PC XBOX ONE PS4 Geliştirici: PIOTR IWANICKI Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 29 Dk önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler