Evil Genius 2: World Domination'dan Yeni Bir Fragman Yayınlandı

24.03.2021 19:09 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Rebellion, strateji oyunu Evil Genius 2: World Domination için yeni bir fragman yayınladı. Dünyanın hakimiyetini ele geçirmede kontrol edebileceğiniz dört kötü ana karakter gösteriliyor.

Kas yığını deli Ivan, manipülatif eski casus lideri Emma, bağnaz bilim insanı Zalika ve narsist despot Maximilian. Her biri kendine özgü hikaye ilerlemesine ve yeteneklere sahip olacak.
 
Evil Genius 2: World Domination 30 Mart'ta PC için çıkış yapacak. Steam'de %10 indirimle standart sürüm 54,90 TL ve deluxe sürüm 82,80 TL'den ön siparişte. Deluxe sürümde ek olarak Season Pass bulunuyor.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Evil Genius 2: World Domination Platformlar: PC Geliştirici: Rebellion Dağıtıcısı: Rebellion Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 2 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 3 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 3 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 4 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler