FFXIV'ün PS4 Sürümüne Klavye & Mouse Desteği

15.12.2013 14:18 Samet Konuksal


    Square Enix'in PC, PS3 ve PS4 için geliştirdiği Final Fantasy XIV, Nisan ayı içerisinde PS4 için çıkacak. Önümüzdeki Şubat ayında betası başlayacak olan oyunun PS4 sürümüyle ilgili yeni bilgiler verildi. 
 
    Oyunun resmi sitesinde bir yazı yayınlayan yapımcı Naoki Yoshida, PS4 sürümüyle ilgili yeni açıklamalara yer verdi. Yoshida'nın belirttiklerine göre Final Fantasy XIV'ün PS4 sürümü, klavye ve mouse ikilisine destek verecek. Bildiğiniz gibi MMO-RPG oyunlarında kullanmanız gereken tuşların fazla olması, oyunları kontrolcülerle oynamayı oldukça zorlaştırıyor. Square Enix ekibi bu konuda yeni bir çözüm yoluna gitmiş görünüyor.
 
    Bu arada Naoki Yoshida, oyunun PS4 sürümüyle ilgili yayınladığı yazısında merak edilen bir soruya daha cevap verdi. Belirtilenlere göre Final Fantasy XIV'ü oynamak için PS Plus üyeliğine gerek yok. Ancak yine de oyunu PS4'te oynamak için aylık ödeme yapmanız gerekiyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Platformlar: PC PS3 PS4 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 27 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 2 Saat önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 3 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler