FIFA 14 Dünya ile Aynı Anda Playstore’da

27.09.2013 14:53 Gökhan Yılmaz

 
     TTNET’in dijital oyun platformu Playstore’da, yılın en çok beklenen oyunlarından biri olan FIFA 14 oyunseverlerle buluşuyor. Oyuncular FIFA serisinin son oyunu FIFA 14'e aylık 7,5 TL’den başlayan taksitlerle sahip olabilecekler.
 
     FIFA 14 yeni özellikleriyle oyun keyfini artırıyor. Pure Shot adlı yeni özellik ve tamamen yenilenmiş top fiziği sistemi, her bir şutun gerçek olarak hissedilmesini sağlıyor. Böylece futbolcuların kusursuz bir vuruş yaptıklarında hissettikleri coşkuyu FIFA 14 oyuncusu da ekran karşısında yaşayabiliyor. Ödüllü oynanışa getirilen yenilikler ile maçın temposunu belirleyip orta alanda oyun kurmaya odaklanabiliyor. FIFA 14 online özellikleriyle de dikkat çekiyor. EA SPORTS Football Club hizmeti sayesinde oyunseverler birbirleriyle etkileşimde bulunabiliyorlar.
  
      Playstore
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 14 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 27 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler