FIFA 14 İçin İlk Gün Yaması Yayınlanacak

25.09.2013 10:01 Alkan Adakaner


    Electronic Arts'ın açıklamalarına göre FIFA 14 ilk günden yamalanacak. Oyunun bu yamasının bazı denge sorunlarını çözeceği açıklanıyor. Oyun 27 Eylül'de Avrupa'da çıkacağından bu değişiklikler diske eklenememiş gibi görünüyor.
 
     Açıklamalara göre Skill Games'te fazla güçlü olan bazı hareketler üzerinde değişiklik yapılacakken Creation modunda da bir takım düzenlemeler yapılacak. Bunların yanı sıra şu üç başlık üzerinde değişikliklerin yapılacağı vurgulanıyor.
 
* Köşelerden ve kornerlerden gelen ortalara oyuncuların etkili kafa vuruşu yapamaması
* Beceri vuruşlarının etkisi
* Yukarı doğru vurulan şutların isabet oranı

     FIFA 14'ü aldıktan sonra bu güncellemeyi yapmanızı öneririz, böylece oyunu daha düzgün bir şekilde oynayabilirsiniz. Zaten online mücadeleler için güncellemeyi yapmanız şart.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 14 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 27 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler