FIFA 14'ün Yeni Nesil Sürümünde Ne Değişiklik Var?

28.08.2013 22:51 Samet Konuksal


    Hatırlarsanız FIFA 14'ün Gamescom'dan gelen yeni nesil oynanış videoları, kimilerinde hayal kırıklığı oluşturmuştu. Bizlere çok da farklı şey sunamayan FIFA 14'ün yeni nesil sürümündeki ekstralar adına EA Sports yetkilileri konuştu.
 
    Yaptığı açıklamalarda EA Sports'tan David Rutter, yeni nesilde iki farklı şeye yoğunlaştıklarını söyledi. Rutter'ın söylediklerine göre FIFA 14'ün yeni nesil sürümünde taraftar ve yapay zekaya yoğunlaşılmış. Belirtilenlere göre FIFA 14, PS4 ve Xbox One'da bu nesil konsollardan farklı olarak tamamen renderlanmış taraftarları, gelişmiş yapay zekayı ve 1080p çözünürlük desteğini sunacak. Ayrıca FIFA 14'ün yeni nesil sürümü grafiksel açıdan daha güçlü gözükecek.
 
Bakalım oyun çıktıktan sonra ne gibi yorumlar alacak?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 14 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 27 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler