FIFA 16'dan Real Madrid Anlaşması

21.07.2015 16:42 Samet Konuksal


    FIFA ile PES arasındaki anlaşma rekabetini daha önceki senelerde özel ligler için görmüştük. Fakat EA, bu sene itibariyle FIFA 16 için Real Madrid ile özel bir anlaşma sağladığını duyurdu.
 
    Peki yapılan özel anlaşmanın oyunculara katkısı ne? Belirtilenlere göre oyunda, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, James Rodriguez, Luka Modric ve Karim Benzema'nın da bulunduğu Real Madrid'in 14 özel futbolcusuyla beraber özel üç boyutlu yüz tarama tekniği kullanılıyor.
 
    Bunun haricinde anlaşmanın bir de reklam tarafı var. Anlaşma kapsamında FIFA 16, Real Madrid'in stadyumu Santiago Bernabeu'da test etmek için oyunculara sunulacak. Ayrıca Real Madrid'in futbolcuları yine tanıtım amaçlı olarak kendi aralarında bir FIFA turnuvası gerçekleştirecekler.
 
    Tabii anlaşmanın henüz açıklanmayan PES tarafı için olumsuz özellikleri de olacaktır. Örneğin Real Madrid'in sahası Santiago Bernabeu FIFA'ya özel olabilir. Ya da Real Madrid takım olarak lisanssız bir şekilde sahte isimle ve sahte amblemle beraber PES 2016'da görünebilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 16 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: 22 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler