FIFA 16'nın Yeni Güncellemesi Bazı Küçük Değişilikler Getiriyor

28.11.2015 22:58 Ömür Gencer


      Futbol hayranlarının yoğun bir şekilde oynadığı FIFA 16'ya yeni bir güncelleme geldi. Şimdilik sadece oyunun PC sürümü için yayınlanan bu güncelleme oyuna yeni özellik getirmese de oyunun mevcut durumunda bazı değişiklikler yapıyor.
 
      Öncelikle bu güncellemeyle beraber futbol kulüplerini uluslara göre arama seçeneği geliyor. Bunun yanında transfer pazarında dolanırken hızlı bir şekilde fiyat değeri değiştirme seçeneği ve çizgiye yakından atılan ara pasın ulaşma doğruluğu gibi alanlarda iyileştirmeler yapıldı. Aynı zamanda online maçlarda bazen yaşanan çökme sorununu da değiştiriyor.
 
       Bahsettiğimiz bu güncelleme PC için yayınlanmışken oyunun PlayStation 4 ve Xbox One sürümüne önümüzdeki günlerde gelecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 16 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: 22 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 2 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler