FIFA 19 Ultimate Team'de Paket Olasılıkları

20.09.2018 13:57 Gazali Çetinkaya

FIFA 19, çıkış tarihinden itibaren satın aldığınız paketlerden çıkma şansı olan ögelerle ilgili ayrıntılı bilgi veren paket olasılıklarını göstermeye başlayacak.
 
EA Sports, size bu bilgiyi vererek iyi FUT kadronuzu oluşturmanız için FIFA Points’iniz, FUT Jetonlarınız ve zamanınızla yatırım yapma kararı vermenizi kolaylaştıracağına inanıyor.
 
 
 
FIFA 19 Ultimate Team Mağaza ekranında satışa açık her paketin altında “Paket Olasılıklarını Göster” yazısını göreceksiniz. FUT’ta binlerce oyuncu ögesi olduğu için kategoriler öge türüne ve reytingine göre oluşturuldu. Gördüğünüz yüzdeler, reyting aralığında ve listelenen kategoride en az bir oyuncu elde etmenizin minimum olasılığıdır. Örneğin, kategorinin ve reytingin olasılığı %100 ise o kategoriden en az bir öge elde etmeniz garantidir.
 
 
 
FIFA 19’daki paket olasılıkları, Mağaza’daki her paket için çok sayıda paket açılımının simüle edilmesiyle hesaplanmıştır. Bir simülasyonda açılan paket sayısı öge nadirliğine göre değişmekle birlikte doğru istatistiği yakalamak yeterlidir. EA Sports bu süreci her içerik güncellemesiyle birlikte yeniden gerçekleştirmeyi planlıyor.
 
Dikkat Çekenler gibi özel kampanya kategorilerinde nadir içerikler bulunmaktadır. Bazı paketlerde bu içerik kategorisinin nadirliği %1’den az olabilir ve o aralıkta çok sayıda olasılık yer alabilir.
 
Gördüğünüz olasılık yüzdeleri paket başına hesaplanmıştır ve toplu olasılık değildir. Yani her paket açılımı bağımsız bir durumdur; birden fazla paket açmak, belirli bir kategoriden ögeyi elde etme ihtimalini değiştirmez. 
 
FUT’a düzenli olarak yeni ögeler ve diğer canlı içerikler eklendiği için olasılıklar değişebilir. Olasılıklar sezon boyunca değişebileceği için bir paket satın almadan önce daima Paket Olasılıkları ekranını kontrol edebileceksiniz. Olasılıklar, ekranın altında belirtilen tarihe göre geçerlidir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 19 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: 28 Eylül 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Mağazasına Yeni Özellikler Geliyor: İşte Yenilikler 1 Saat önce Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler