FIFA 21 Kariyer Modu Fragmanı

13.08.2020 19:57 Gazali Çetinkaya

 
Electronic Arts, FIFA 21'in kariyer modunu tanıttığı bir fragman yayınladı.
 
Kariyer modundan detaylar:
 

Yeni eklenen unsurlar, maçlara, transferlere ve antrenmana ekstra derinlik katarak takımınızın zirveye yükseliş serüvenini daha fazla kontrol etmenizi sağlıyor.
 
Yeni İnteraktif Maç Simülasyonu ile sezonunuzu oynamanın yepyeni bir yolunu tecrübe edin. Maçlara girip çıkarak aksiyonun gidişatını etkileyin veya penaltılar ve serbest vuruşlar gibi maçın sonucuna etki edebilecek önemli anların kontrolünü ele alın. Maç verilerini izleyerek maç istatistiklerine, oyuncularınızın performans seviyesine ve dayanıklılıklarına bağlı olarak simülasyon sırasında değişiklikler yapın.
 
Yenilenen gelişim sistemi ile oyuncularınızın gelişimini daha çok ayrıntıyla yönetin. Sağ bekleri sağ kanatlara ve defansif orta sahaları stoperlere dönüştürerek takımınızdaki boşlukları doldurun ve antrenmanlardaki oyuncu niteliği değişikliklerini izleyerek kadronuzun nasıl geliştiğini görün.
 
Oyuncularınızın maçın en önemli anlarında nasıl performans sergileyebileceğini belirleyen yeni maç keskinliği özelliğiyle kadronuzun performans seviyeleri hakkında daha fazla bilgi edinin. Grup antrenmanı oturumları kurarak forvetlerinizin büyük fırsatları değerlendirme veya defans oyuncularınızın önemli müdahalelerde bulunma şansını artırmanızı sağlayan yeni Aktif Antrenman Sistemi ile oyuncularınızın keskinliğini artırın.
 
Yeni aktivite yönetim sistemi ile takımınızın antrenman programını planlayın. Hafta boyunca ne zaman antrenman, ne zaman dinlenme yapılacağına karar verin; oyuncularınızın keskinliğini, moralini ve kondisyonunu dengeleyerek galibiyet ve mağlubiyet arasındaki farkı yaratın.
 
Gelişmiş rakip yapay zeka, rakiplerin maçlarda hem savunma hem de hücumda daha akıllı bir yaklaşım sergilemesini sağlıyor. Yeni sistemler, yapay zekanın markaj, müdahale, pas ve dribling sırasında daha bilinçli kararlar vermesini sağlıyor ve her maçta karşınıza farklı zorluklar çıkararak kariyerinizi taze tutuyor.
 
FIFA 21 Kariyer Modu, hem insan hem de yapay zeka kontrolündeki takımlara yeni transfer yolları sunarak transfer gerçekçiliğini artırıyor. Gelecekte isteğe bağlı veya zorunlu transfer ücretleriyle Satın Alma Opsiyonlu Kiralama teklifleri yaparak yeni yetenekleri renklerinize bağlayın ve yapay zeka teknik direktör tarafından başlatılan oyuncu takası tekliflerine yanıt vererek transfer pazarının ustası olun.
 
Yeni ilk kurulum seçenekleriyle Kariyer Modunuzu özelleştirin. Özgün Transferler ile transfer pazarında gerçek hayata daha benzer bir görüşme yapma deneyimi yaşayın ya da Kulüp El Değiştirdi ile kadronuzu kurmanıza yardımcı olacak bir başlangıç bütçesi elde edin.

 
Daha fazla detay için: ea.com
 
FIFA 21 PlayStation 4, Xbox One ve PC için 9 Ekim'de; PlayStation 5 ve Xbox Series X için yılın sonlarında çıkacak.

FIFA 21 resmi kariyer modu tanıtım videosu:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 21 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Spor Çıkış Tarihi: 9 Ekim 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Prison Architect 2 Bir Kez Daha Ertelendi 34 Dk önce Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 1 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 3. Hafta Karşılaşmaları Oynandı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler