Fall Guys Steam'den Kaldırıldı

21.06.2022 13:37 Mehmet Tandoğan

 
 
Mediatonic ekibinin Ağustos 2020'de ücretli olarak piyasaya sürdüğü çok oyunculu parti eğlence oyunu Fall Guys Steam'den kaldırıldı. Bunun yanı sıra artık oyun ücretsiz oldu ve şu anda Epic Games store üzerinde mevcut. 
 
Oyunun Steam platformundan kaldırılma nedeni olarak şöyle bir ibare yer alıyor: "Yayıncının talebi doğrultusunda Fall Guys, artık Steam'de satılmamaktadır." Oyunu daha önce Steam'den satın aldıysanız platformunuzu değiştirmeye gerek kalmadan oynamaya devam edebileceksiniz.
 
Ücretli olarak piyasaya sürülen Fall Guys'ın daha önce ücretsiz bir modele geçiş yapacağı belirtilmişti. Şimdi ise beklenen gün geldi ve oyun ücretsiz olarak sunuluyor. Oyuncular oyuna sadece PC platformundan değil Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, PS4 ve PS5 konsollarında da erişebilecek.
 
Epic Games sayfası
 
https://store.epicgames.com/tr/p/fall-guys

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fall Guys: Ultimate Knockout Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Mediatonic Dağıtıcısı: Developer Digital Tür: devasa çok oyunculu Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 8 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 8 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 9 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 9 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler