Fall Guys'a yaratıcı modu geliyor! Oyuncular kendi haritalarını yapabilecek

03.05.2023 14:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Mediatonic ekibi tarafından tarafından geliştirilen ve 2020 yılında oyunculara sunulan çok oyunculu rekabetçi platform oyunu Fall Guys için yeni bir mod geliyor. Bu mod ile beraber kullanıcılar kendi haritalarını ve platformlarını oluşturabilecek ve diğer oyunculara sunabilecek. Bu mod sayesinde oyuncuların yaratıcılıklarının ön plana çıkması hedefleniyor.
 
Creative Mod 10 Mayıs'ta geliyor
 
 
 
10 Mayıs itibarıyla Fall Guys'a eklenecek olan yaratıcı mod 4. Sezon güncellemesiyle beraber gelecek. Bu mod sayesinde kullanıcılar kendi haritalarını geliştirebilecek, harita içerisine parkur zorluklarını dahil edebilecek, engelleri sağa sola koyabilecek ve harita dizaynını kendine göre tasarlayabilecek.
 
Kullanıcılar oluşturdukları bu haritaları ve parkurları başkalarıyla paylaşabilecek. Bu sayede yaptığınız bir haritayı başka oyuncular da deneyimleyebilecek. Öte yandan yeni sezon güncellemesiyle beraber oyuna yeni içerikler ve daha fazlası dahil edilecek.
 
Fall Guys ilk olarak ücretli olarak çıkış yaptı. Daha sonra 2022 yılında oynaması ücretsiz hale geldi. Oynaması ücretsiz yapıyla beraber oyuncu sayısını arttırdı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fall Guys: Ultimate Knockout Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Mediatonic Dağıtıcısı: Developer Digital Tür: devasa çok oyunculu Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler