Fallout 76'nın İçerisinde Kobe Bryant İçin Türbe İnşa Edildi

29.01.2020 23:34 Özgür Eroğlu

 
 
Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde NBA efsanesi Kobe Bryant hayatını kaybetti. Kobe Bryant ile birlikte 13 yaşındaki kızı Gianna Bryant ve 7 kişi daha bu talihsiz kazada hayatını kaybetti. 
 
Kobe Bryant'ın ölümü sadece bir NBA oyuncusunun ölümü değildi. Kobe Bryant'ın sayesinde neredeyse her ülkede, her yaştan insanın, her meslek grubundan insanın hayatına küçük de olsa dokunmuş bir insandı Kobe. Bunların dışında henüz çok küçük yaşta olan kızı ve arkadaşlarının ölümü de bu trajik kazayı çok daha fazla üzücü hale getirdi. 
 
Kobe'nin ölümünden sonra sizlerin de fark etmiş olabileceği gibi. Kobe'nin bir şekilde hayatına dokundukları insanlar üzüntülerini veya saygılarını bir şekilde gösterdi.. Bunlardan biri de Bethesda'nın çevrimiçi oyunu olan Fallout 76'da yaşandı.
 
Bir oyuncu oyunun içerisinde Kobe Bryant için türbe diyebileceğimiz bir yapı inşa etti. Bu yapısını da Reddit üzerinden paylaştı ve şunları ekledi: "İnsanlar Kobe'ye olan saygısını gösterebilsin diye oyunun içerisinde böyle bir şey yapmak istedim. İnsanlar buraya gelsin dursun, silahlarını bıraksın ve Kobe hakkında konuşsun.".
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 76 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Game Studios Dağıtıcısı: Bethesda Softworks Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 5 Satışlarının 200 Milyona Ulaştığı Açıklandı 7 Dk önce Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 4 Saat önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 5 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 5 Saat önce Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler