Fallout 76'ya Evcil Hayvanlar Geliyor

24.04.2020 12:05 Gazali Çetinkaya

 
Fallout 76'ya Wastelanders güncellemesiyle NPC'ler, ana görev örgüsü, müttefikler ve daha fazlası eklendi ve sırada evcil hayvanlar var.
 
Bethesda Softworks proje lideri Jeff Gardiner, reddit üzerindeki soru cevap etkinliğinde, "Artık oyunda bir companions sistemimiz olduğuna göre evcil hayvanları da eklemeyi düşünüyoruz." dedi.
 
Jeff Gardiner oyuna yeni NPC'ler ve hikayeler geleceğini de işaret etti. Özellikle The Brotherhood of Steel ile ilgili yeni bir içerik yolda gibi görünüyor.
 
Ayrıca Mayıs ayında planlanan güncelleme ile birlikte oyuncular bulduğu tüm kostümler ile yoldaş (companion) karakterlerini giydirebilecek. 
 
Fallout 76 PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam) üzerinde ulaşılabilir durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 76 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Game Studios Dağıtıcısı: Bethesda Softworks Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler