Fallout Dizisinden Yeni Kamera Arkası Görüntüleri

04.04.2024 20:27 Mehmet Tandoğan

 
 
Amazon işbirliği tarafından yakında vizyona girmesi planlanan Fallout TV dizisi için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Aşağıda izleyebileceğiniz video içerisinde oyuncular ve ekip üyeleri, popüler oyun serisinin televizyona uyarlanma sürecini bizlere aktarıyor. Bu kapsamda röportajlar ve kamera arkası görüntüleri sunuluyor.
 
Fallout dizisi için geri sayım başladı 
 
 
 
Başrollerinde Ella Purnell, Walton Goggins ve Aaron Moten'in yer aldığı dizinin yapımcılığını HBO - Westworld dizisinin arkasındaki yapım şirketi Kilter Films üstleniyor. Kıyamet sonrası bir ortamı bizlere sunacak olan bu dizi, oyundaki bazı olayları doğrudan temel alıyor ve ilgi çekici karakterleri bizlere sunmayı hedefliyor.
 
Öte yandan Bethesda'dan Todd Howard, Fallout 5'in The Elder Scrolls 6'dan önce gelmeyeceğini yineliyor. Bu açıklamalara bakacak olursak, hayranların serinin bir sonraki oyunu için 10 yıldan fazla beklemeleri gerekebilir. Fallout TV dizisinin tüm bölümleri 11 Nisan tarihinde Amazon Prime Video hizmetinde yayınlanacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout Dizisi Platformlar: PC Geliştirici: Kilter Films Dağıtıcısı: Amazon Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler