"Fallout: New Vegas 2 Rüyalarımı Süslüyor"

12.02.2013 18:59 Tunahan Başol


     Oyun dünyasının en önemli serilerinden olan Fallout serisi, Fallout 3 ile büyük bir değişim geçirmişti. Bu oyunun ardından Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen Fallout: New Vegas ile karşılaşsak da, bu oyuna daha çok bir genişleme paketi muamelesi yapılmıştı. Ancak New Vegas geliştiricisi ve Obsidian'ın CEO'su Feargus Urquhart, Fallout: New Vegas 2 veya yeni Fallout oyununu geliştirmek istediğini dile getirdi.
 
     Black Isle Studios'ta çalışırken, Fallout 1'in ardından 2'nin geliştirilmesinde iki oyunu ilişkilendirdiklerini söyleyen Urquhart, New Vegas 2'de de böyle bir yol izlemek istediğini söylüyor.
 
     Geçtiğimiz günlerde Bethesda'nın yeni nesil için verdiği iş ilanı Fallout 4 söylentilerini beraberinde getirmişti. Bakalım yeni nesilde Bethesda'nın iç stüdyoları tarafından geliştirilmiş bir oyunla mı yoksa bir Obsidian yapımıyla mı karşılaşacağız.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout: New Vegas Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: 22 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'tan Yeni Ekran Görüntüsü Sızdırıldı 1 Saat önce PC için Aksiyon Macera Oyunu Mousebusters'ı Duyuruldu 3 Saat önce Macera RPG All in Abyss: Judge the Fake, PC için Duyuruldu 3 Saat önce Ritim Macera Oyunu Yunyun Syndrome!? Rhythm Psychosis, PC için Duyuruldu 3 Saat önce Half-Life 2: Episode 1 RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler