Fallout: New Vegas Modu The Frontier Kaldırıldı

28.01.2021 09:45 Gazali Çetinkaya

 
Fallout: New Vegas'ın devasa içerik modu The Frontier geçtiğimiz haftalarda yayınlandı. Karla kaplı Portland, Oregon haritası, üç büyük görev serisi, üç yeni faction, sürülebilir araçlar ve çok daha fazlasını içeren bu mod oldukça fazla ilgi çekmeyi başardı ve hatta yayınladığı ilk saatlerde NexusMods sitesinin çökmesine neden oldu.

The Frontier kısa bir süre önce geliştiricileri tarafından NexusMods üzerinden kaldırıldı.
 
Belirtilene göre, geliştiricilerden biri ZuTheSkunk kendi hesabında pedofili içeren bir çizim paylaştı ve bu durum ekibin geri kalanını fazlasıyla rahatsız etti. ZuTheSkunk, ekipten kovuldu ve topluluk Discord hesabından da banlandı. Olayda nasıl bir yol izleneceğine karar vermek için ekip üyeleriyle konuşulacak ve daha fazla bilgi yakında paylaşılacak. 
 
Oyuncular da The Frontier'ın içeriğinde ve yazılış şeklinde bazı rahatsız edici unsurlar bulmuştu. Genç bir kızın oyuncu karakterin seks kölesi haline getirilebilmesi ve insanlarla seks yapan sürüngen yaratıklar gibi.
 
Adının böyle bir olayın içinde anılmasını istemeyen bazı geliştiricilerin ekipten ayrıldığı söyleniyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout: New Vegas Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: 22 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon’s Dogma 2 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 6 Dk önce Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord Remake, 23 Mayıs'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 6 Dk önce Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 12 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler