Fallout New Vegas için Star Wars Open Worlds Modu

10.07.2021 10:59 Mehmet Tandoğan

 
 
Star Wars hayranları için çok özel bir mod olan Star Wars Open Worlds için Tank Girl, yeni bir oynanış videosu yayınladı; Bu mod Fallout New Vegas için en iddialı modlardan biri olarak karşımıza çıkıyor.
 
Star Wars Open Worlds, keşfedilecek 12 gezegen ile ilgi çekici, seçim odaklı bir hikaye sunmayı vaat ediyor. Ayrıca tamamen sesli karakterlere ve bir karakter özelleştirme sistemine sahip olacak. Ek olarak, oyuncular RPG tarzı bir beceri sistemi ve yeni bir işçilik sistemini bu mod ile bekleyebilir. 
 
Mod ekibi çok çeşitli silahlar, birden fazla grup, yeni yoldaşlar, ödül avcılığı ve sayısız yan görevleri de oyuna dahil edecek.
 
Şu anda Star Wars Open Worlds'ün ne zaman yayınlanacağı konusunda bir bilgi yer almıyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout: New Vegas Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: 22 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 34 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 44 Dk önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 1 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 1 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler