Famitsu'nun Final Fantasy XIV Taramaları

20.05.2010 00:05 Levent Polater



ffxiv

 
    Japonya'nın en gözde oyun dergilerinden biri olan Famitsu, Final Fantasy XIV ile ilgili daha önce hiç görülmemiş yeni taramalar yayınladı.
 
    PC ve PS3'e özel olarak geliştirilen Square Enix'in Final Fantasy XI'den sonra ikinci FF MMO'su olma özelliği taşıyan Final Fantasy XIV'ün Xbox 360'a da çıkabileceği spekülasyonları da konuşulmuyor değil.
 
    Oyunun yeni taramalarına baktığımızda, oyunda bulunacak Guild'ler ile dünya haritasını görebiliyoruz. Famitsu, oyun ile ilgili yeni bilgiler de vermesine rağmen yazıların Japonca olması bunları çevirmeyi epey zor bir hale getiriyor.
 
    Yeni bilgiler için İngilizce bir çeviri gördüğümüz vakit sizlerle paylaşacağımızdan emin olabilirsiniz. Bu arada Famitsu'nun 7 sayfalık Final Fantasy XIV makalesindeki resimlere baktığımızda, 3 ana şehir, ve Limsa Lominsa şehrine bağlı çeşitli bölgelerin yanısıra oyundaki 6 guild'i görebiliyoruz.
 
    2011'e ertelendi dedikoduları bulunan Final Fantasy XIV için şimdilik Square aksini söylemedikçe 2010 içinde çıkacağını düşünüyoruz. Yeni taramalara aşağıdan bakabilirsiniz. (Resimlerin üzerlerine tıklayarak büyültebilirsiniz.)
 
 


 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Platformlar: PC PS3 PS4 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 27 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 4 Saat önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 5 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler