Fan Yapımı Fallout 2 Remake için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

05.02.2024 12:46 Mehmet Tandoğan

 
Fan yapımı bir proje olarak karşımıza çıkan Fallout 2 Remake, şu anda çeşitli mod geliştiricilerinden oluşan bir ekip tarafından geliştirilme aşamasında. Oyun, Fallout 4 oyun motoru Creation Engine tarafından destekleniyor. Projenin aynı zamanda yeni bir oynanış fragmanı da yayınlandı. Oynanış görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
Bu sene veya 2025 yılında çıkması beklenmiyor
 
 
Projenin adı Fallout 4: Project Arroyo olarak karşımıza çıkıyor ve tamamen hayran sürümü olarak bizlere sunulmak istiyor. Proje şu anda erken geliştirme aşamasında bulunuyor ve aynı zamanda gönüllü olarak yardımcı olacak kişilerin de arandığını belirtelim. Şu anda geliştirilme aşamasında bulunan bu modun 2024 veya 2025 yılı içerisinde çıkış yapması beklenmiyor.
 
90'lı yılların oyunlarından biri olan Fallout 2'yi günümüzdeki teknoloji destekleri ile beraber görmek gerçekten de heyecan verici. Oyun elbette eski olduğundan dolayı hem mekanikleri hem de yapısı gereği nostalji bir hissiyatı bünyesinde barındırıyor. Bu nedenle beklentilerinizi düşük tutmakta fayda var.
 
Mod videosu
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 2: A Post Nuclear Role Playing Game Platformlar: PC Geliştirici: Black Isle Studios Dağıtıcısı: Black Isle Studios Tür: Rol Yapma Oyunu (Ryo) Çıkış Tarihi: 1 Aralık 2001
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 4 Saat önce Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 5 Saat önce Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 6 Saat önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 8 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler