Fan Yapımı TES IV: Oblivion Remake için 20 Dakikalık Oynanış Görüntüsü Yayınlandı

27.08.2023 12:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Açık dünya aksiyon rol yapma oyunu The Elder Scrolls IV: Oblivion için fan yapımı yeni bir sürüm geliyor. Remake olarak karşımıza çıkmayı hedefleyen yeni sürüm Skyrim'deki modlama ekibi tarafından geliştiriliyor. Şimdi ise oyunun 20 dakikalık oynanışını gösteren yeni bir video yayınlanmış durumda.
 
Video içerisinde meşhur görev yer alıyor
 
 
 
20 dakikalık oynanış videosu içerisinde Oblivion'un en ikonik yan görevlerinden biri olan Ork Mazoga görevi yer alıyor. Bu oynanış videosu bu projenin en son sürümünden olduğundan oyunun şu anda nasıl göründüğüne dair bir fikir verebiliyor. 
 
Mod ekibi The Elder Scrolls IV: Oblivion'ı yeni nesil oyuncularla buluşturmayı amaçlıyor. Aynı zamanda serinin uzun süredir hayranı olan oyunculara yeni bir deneyim sunmayı hedefliyor. Bu mod aynı zamanda hem Skyrim Legacy Edition'ı hem de Skyrim Special Edition'ı destekliyor. 
 
Geliştirilme aşamasında olan bu modun içeriği tamamen opsiyonel olacak. Yani oyuncular hangi özellikleri kurmak istediklerini seçebilecek. Mod içeriğinde çevre düzenlemesi, iç mekan yenilikleri, yeni şehir tasarımı, silah/zırh yenilikleri ve çok daha fazla geliştirme yer alacak.
 
Modun 2025 yılında yayınlanması bekleniyor. 
 
İşte 20 dakikalık oynanış görüntüsü
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Game Studios Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler