Skyrim Special Edition için DLC Boyutunda Fan Yapımı Mod Krein Yayınlandı

03.01.2024 23:32 Mehmet Tandoğan

 
 
Kasım 2023 tarihinde duyurulan ve aksiyon rol yapma oyunu Skyrim için gelecek olan Krein adlı fan yapımı mod şu anda indirilebilir durumda. DLC boyutunda yer alan bu mod ile beraber ilgi çekici detaylar bizleri bekliyor.
 
Yeni mod resmi Dragonborn DLC'si kadar büyük 
 
Krein modu içerisinde çeşitli manzaralar, yeni maceralar, görevler ve daha fazlası yer alıyor. Oyunda iki düzineden fazla görev içeriği bulunurken diğer taraftan oyuncular yeni dünyaları keşfedebiliyor. Ayrıca mod içerisinde çok sayıda toplanabilir silah ve zırh bulunuyor. Ek olarak orijinal müzikler de bu mod içerisinde yer alıyor.
 
DLC büyüklüğünde yer alan bu mod, resmi olarak yayınlanan Dragonborn genişleme paketi kadar büyük. Ek olarak mod geliştiricisi oyun dünyasının bir parçasıymış gibi bu modu geliştirdiğini aktarıyor ve şimdi indirilebilir durumda olarak karşımıza çıkıyor. Bu tarz modlardan hoşlanıyor veya ilgileniyorsanız buradan indirebilirsiniz.
 
Tanıtım fragmanı 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Game Studios Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler