Far Cry 3 Multiplayer Betası Duyuruldu

18.05.2012 10:08 Talha Aynacı


   Ubisoft yaptığı resmi duyuru ile bu yaz Xbox 360 ve Playstation 3'de Far Cry 3 multiplayer betasının gerçekleştirileceğini duyurdu.
 
   2 hafta boyunca sürecek olan betada 16 oyuncu desteği, 6 sınıf ve çeşitli haritalar yer alacak.  PC platformu içinse maalesef beta gerçekleşmeyecek.
 
   Betaya nasıl dahil olabileceğimiz henüz kesinleşmedi ancak Amerika kıtasında Ghost Recon: Future Soldier'ı GameSpot'dan ön sipariş edecek oyuncular işi şimdiden garantiledi. Betaya giriş için oyunun resmi Facebook sayfasından 500 kişilik davetiye dağıtılacağı da söylendi.
 
    Bu şansı yakalamak için resmi Facebook sayfasına buyrun.  Aşağıda BSC'nin multiplayer modları hakkındaki ilk bakışını izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 32 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 2 Saat önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 3 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 3 Saat önce Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 3 Saat önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler