Far Cry 3'ten Oynanış Videosu

21.03.2012 19:02 Ersin Kılıç

 
     Afrika'nın uçsuz bucaksız topraklarından tekrar tropikal bir adaya dönüş yapacağımız Far Cry 3 için yeni bir video daha yayınlandı.
 
    Hatırlarsanız daha önce yayınlanan videolarda bir grup gencin tropikal adaya geldiğini görmüş ve oyunun tanıtımlarında sık sık karşımıza çıkan karakter ile aralarında geçen olaya tanıklık etmiştik. Arkadaşları bu karakter tarafından öldürülen karakterimiz, olay yerinden kaçıyor ve intikam için kendini sık ağaçlarla dolu ormana bırakıyordu.
 
     Videonun ilk kısmında ilginç bir sahne bulunuyor. Anlaşılan aldığımız bazı özel iğneler ile adrenalin tarzı farklı dinamikler kazanacağız gibi gözüküyor. Videonun ilk kısmında gözükse de ilerleyen anlarda bu durumla alakalı herhangi bir görüntüye yer verilmemiş.
 
     Bu detay sonrasında oynanış görüntüleri ile karşılaşıyoruz. Farklı silah ve oyunun farklı mekanlarından görüntülere yer verilmiş. Aksiyona bakacak olur isek oyun bu konuda bekleyenlerini tatmin edeceğe benziyor. Umarız görev ve ilerleyişte başarılı bir çizgi yakalamayı başarır.
 
      6 Eylül'de çıkacak olan oyunun bu videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 100 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 1 Saat önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 2 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 2 Saat önce Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 2 Saat önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler