Far Cry 4'ten Yeni Söylenti Haberleri

05.02.2014 23:24 Samet Konuksal


    2012 senesinin sonunda çıkıp beklenenden çok daha fazlasını veren Far Cry 3'ün ardından Ubisoft cephesinde yeni oyun hazırlıkları erkenden başlamıştı. Daha önce birçok isabetli söylenti ve sızıntıda ismi geçen Kotaku'nun 'Superannuation' lakaplı yazarı, Far Cry 4'le ilgili duyduklarını Twitter hesabından paylaştı.
 
    Kulağına gelen duyumları 'sıkıcı' bulan Superannuation, Far Cry 4'ün Far Cry 3 ile aynı yapıda fakat farklı temada olduğunu belirtti. Yayınlanan yazıda, "Kulağıma gelen söylentilere göre Far Cry 4 çok sıkıcı görünüyor. Far Cry 3'ün Himalayalara uyarlanmış hali ve yaratıklar..." cümleleri yer aldı. Söylentiye bakarsak yaratıklar Far Cry'a geri dönüyor gibi. Ayrıca bu kez adaya değil, karlı dağlara gidiyoruz. Tabii bu doğru mudur bilemeyiz. Resmi duyuruları bekleyip görmemiz gerek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Summer Game Fest 2024 Sunumunda Hangi Stüdyolar Yer Alacak? 1 Saat önce 2K, Summer Game Fest 2024'te Sevilen Serinin Yeni Oyununu Duyuracak 2 Saat önce Dave the Diver İçin Ücretsiz Godzilla Güncellemesi Geliyor 3 Saat önce Silent Hill Benzeri Korku Oyunu The Glass Staircase Konsollara Geliyor 3 Saat önce SteamWorld Heist 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler