Fast & Furious Crossroads Çıkış Tarihi Belirsiz

23.03.2020 09:06 Gazali Çetinkaya

 
Hızlı ve Öfkeli 9 filminin corona virüsü sebebiyle 22 Mayıs 2020'den Nisan 2021'e ertelenmesinden sonra Fast & Furious Crossroads video oyunu da ertelenecek gibi duruyor.

Codemasters, Mayıs 2020'de çıkması planlanan oyunun çıkış tarihinin şu anda "belirsiz" olduğunu belirtti.
 
"Bandai Namco Entertainment Avrupa, Hızlı ve Öfkeli 9 filminin yeni tarihinin Nisan 2021 olarak duyurulmasından sonra Universal Games ve Digital Platforms ile birlikte yakından çalışıyor. Direkt olarak film ile bağlantılı olmasa da Fast & Furious Crossroads oyunu ile ilgili yeni bilgiler mevcut olduğunda paylaşılacak."
 
"Yapımcı ekip, oyunun geliştirme sürecini planlandığı gibi tamamlamaya devam edecek."
 
Fast & Furious Crossroads, Project CARS serisinin yapımcısı Slightly Mad Studios tarafından PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fast & Furious Crossroads Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Slightly Mad Studios Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler