Fez 2, Microsoft'un Platformlarına Çıkmayacak

21.06.2013 01:14 Samet Konuksal


    Geçtiğimiz sene içerisinde Microsoft'un Xbox Live Arcade platformuna çıkan Fez, ilk başta sorunlu olarak çıkmıştı. Yapımcı Polytron, oyun için düzeltme yaması hazırlasa da, Microsoft'un kuralları bu yamayı uzun süre bekletmişti. Fez ile birlikte Microsoft'la ilgili dersini alan Polytron, ikinci oyunda firmayı es geçeceğe benziyor.
 
    Konuyla ilgili Polygon'a açıklamalar yapan yapımcı Phil Fish, "Konu basit; Microsoft oyun geliştirmemizi istemiyor, Sony istiyor. Microsoft'un platformlarında bağımsız yapımcılara özgürlük sunulmuyor. Ancak PS4'te Sony, kendi oyunumuzu sunmamıza izin veriyor." sözlerini söyledi.
 
    Geçtiğimiz günlerde müjdesi verilen Fez 2 adına şu an için çok fazla detaya sahip değiliz. Oyunun hangi platformlara çıkacağı, ne gibi yenilikler getireceği gibi önemli detaylar bilinmiyorken, Fez 2 ile ilgili videoya da sahip değiliz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FEZ Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Polytron Dağıtıcısı: Trapdoor Tür: Platform Çıkış Tarihi: 1 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 3 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 3 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 4 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 5 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler