Fez 2 İptal Edildi (Güncelleme)

27.07.2013 22:25 Samet Konuksal


    Polytron'un beğenilen oyunu Fez'in devamı, geçtiğimiz ay içerisinde duyurulmuştu. Henüz neredeyse hiçbir bilgisini bilmediğimiz hatta künyesini açmak için yeterli bilgiyi dahi alamadığımız Fez 2 adına ilginç bir haber geldi. Twitter'dan açıklama yapan oyunun yapımcısı Phil Fish, Fez 2'nin iptal edildiğini duyurdu.
 
    Daha önce yapılan ilk açıklamalarda, Fez 2'nin ilk Fez oyununa oranla çok daha farklı bir yönde ilerleyeceği belirtilmişti. Yani bu haberin altında isim değişikliği söz konusu olabilir. Bir diğer teori ise, Fish'in Twitter'dan yazdıkları tamamen bir şaka olabilir. Zira şu an için Polytron'dan herhangi bir resmi açıklama gelmiş değil ve Fish'in sitelere yaptığı açıklamalardaki kelimeler, sokak İngilizcesiyle yazılmış durumda.
 
Bakalım resmi açıklama gelecek mi?
 
Güncelleme: Fish'in Tweet'leri devam ettikçe iş ciddileşmeye başlamış gözüküyor. Phil Fish'in son yazılarına bakılırsa kendisinin Fez 2'yi iptal etmesinin nedeni, bir daha oyun geliştirmeyecek olmasından kaynaklanıyor. Yani Fish sadece Fez'i iptal etmiyor, aynı zamanda oyun geliştirmeyi de bırakıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FEZ Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Polytron Dağıtıcısı: Trapdoor Tür: Platform Çıkış Tarihi: 1 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 10 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler