Final Fantasy 7 Remake'in Son Oyunu Ne Zaman Gelecek?

16.04.2024 13:03 Mehmet Tandoğan

 
Square Enix tarafından oyunculara sunulan Final Fantasy 7 Remake projesinin üçüncü ve son oyunu hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Açıklanan detaylara göre yaratıcı yönetmen Tetsuya Nomura son oyunun ana hikayesini tamamlandığını aktardı.
 
Final Fantasy 7 son oyunu üç yıl içerisinde gelebilir
 
 
Nomura yaptığı bir röportaj içerisinde serinin son oyunu hakkında çeşitli bilgiler verdi. Ana hikayenin tamamlandığını ve seslendirme çalışmalarının ise yakın zamanda başlanabileceğini belirtti. Ayrıca serisinin yapımcısı Yoshinori Kitase, orijinal oyunda yer almayan bazı detayların yeniden yapım sürümünde bulunabileceğini aktardı. Bu gelişmeler hayranları heyecanlandıracak türden diyebiliriz.
 
Kitase, Intergrade üzerinde yaklaşık bir yıllık süre zarfında çalıştığını ve Rebirth'ün yaklaşık üç yıl içinde çıktığını aktardı.
 
Final Fantasy 7 Remake, Nisan 2020'de PS4 için piyasaya sürüldü. Oyunun Episode Intermission adlı DLC genişletmesini içeren yükseltilmiş versiyonu Final Fantasy 7 Remake Intergrade, Haziran 2021'de PS5 için çıktı. Final Fantasy 7 Rebirth ise Şubat 2024'te yayınlandı.
 
Son olarak orijinal Final Fantasy 7'nin 30. yıl dönümü 2027 yılında kutlanacak. Dolayısıyla serinin üçüncü ve son bölümü belirtilen yıl içerisinde çıkış yapabilir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 7 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 7 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 7 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 8 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler