Final Fantasy 9 Remake Yakında Duyurulabilir!

05.06.2024 17:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Final Fantasy serisini hemen hemen hepiniz bilirsiniz. Son oyunları ve yeniden yapım sürümleriyle beraber seriyi bir başka boyuta taşıyan projelere bir yenisi daha eklenmeye hazırlanıyor. Final Fantasy 9 Remake şu anda henüz resmi olarak duyurulmasa da ortaya çıkan sızıntılarla yeni sürümün bizlere sunulacağını aktarabiliyoruz.
 
Twitter kullanıcısı Midori yeni detayları ortaya çıkardı 
 
 
 
Oyun sektöründe yer alan ve doğru sızıntı bilgilere karşımıza çıkan Twitter kullanıcısı Midori, oyunun geliştirme aşamasının sorunsuz bir şekilde ilerlediğini ve orijinal oyundan birçok esintinin olduğunu aktardı. Yeniden yapım sürümünün ise yakın zamanda resmi olarak duyurulacağını belirtti.
 
Remake sürümü içerisinde orijinal oyunda yer alan sıra tabanlı savaş sisteminin doğrudan yansıtılacağı belirtiliyor. Midori, bu detayların dışında oyunun çıkış tarihi hakkında herhangi bir bilgi sunmuyor. Dolayısıyla hayranların beklemesi gerektiğini vurguluyor.
 
Son olarak Xbox Games etkinliğinin 9 Haziran'da başlayacağını aktaralım. Bu etkinlik kapsamında Final Fantasy 9 Remake resmi olarak duyurulabilir.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Efsane CS Haritası Pool Day, Counter Strike 2'ye Eklendi 27 Haziran PlayStation Plus Temmuz Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 27 Haziran EA Sports FC 24 Xbox Game Pass'e Dahil Oldu 27 Haziran Riven Remake Çıktı: İlk İncelemeler Nasıl? 27 Haziran Sanal Gerçeklik Kurtarma Görevi Oyunu Deep Cuts PS VR2, SteamVR ve Quest için Duyuruldu 27 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler