Final Fantasy IX PS4 için Çıktı

19.09.2017 12:27 Gazali Çetinkaya

 
   Square Enix, Japonya'da gerçekleşen PlayStation basın konferansı esnasında yaptığı duyuru ile birlikte Final Fantasy IX'un PlayStation 4 versiyonunu resmi olarak duyurdu ve oyun bugün PlayStation Store üzerinde çıkışını gerçekleştirdi.
 
   Final Fantasy IX Digital Edition şu anda PlayStation Store'da 62,99 TL (PS Plus aboneleri için 50,39 TL) fiyat ile satışta.
 
   Oyunun PlayStation 4 versiyonu yüksek çözünürlük, otomatik kayıt özelliği, yüksek hız ve temassız modlar gibi yedi opsiyonel yükseltici özellik, kupa desteği ve PlayStation Vita uzaktan oynama desteği sunuyor. Final Fantasy IX Digital Edition'ın içerisinde ayrıca Toshiyuki Itahana tasarımı orijinal özel tema ile sekiz ana karakterin avatarları da bulunuyor.
 
   Final Fantasy IX ilk olarak 2000'de PlayStation 1 için çıkışını gerçekleştirmişti ve 2016'da da iOS, Android ve PC'ye gelmişti.

   Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 18 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 4. Haftada Galibiyet Gecesi! 1 Saat önce Stellar Blade İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Eternal Fire İçin Playoff Etabına 1 Adım Kaldı! 1 Saat önce Blizzard, BlizzCon 2024 Sunumunu İptal Etti 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler