Final Fantasy XIII-2'nin PC Sürümüyle İlgili Detaylar Paylaşıldı

20.11.2014 14:25 Samet Konuksal


    Final Fantasy serisinin FF 13 üçlemesini konsolların ardından PC'de de görüyoruz. Square Enix oyunları konsollardan direkt olarak PC'ye uyarladığı için ilk oyunda bazı teknik sorunlar karşımıza çıkmıştı. İkinci oyuna daha iyi hazırlanan Square Enix, Final Fantasy 13-2'nin PC sürümünün detaylarını paylaştı.
 
    Yapılan açıklamalara göre oyunun PC sürümünde 60 FPS desteği bulunacak. İlk oyunda ilginç bir şekilde 720p çözünürlük kısıtlaması koyan Square Enix, Final Fantasy 13-2'de 720p ve 1080p çözünürlüklerin haricinde daha üst çözünürlüklere de destek sunacak.
 
    Öte yandan Final Fantasy 13-2'nin PC sürümü, konsollara çıkan DLC'lerin büyük bir kısmını içerecek. Hikaye DLC'leri olarak Sazh: Heads or Tails?, Lightning: Requiem of the Goddess ve Snow: Perpetual Battlefield'ın haricinde karakterlerin kıyafet DLC'leri de oyunda bulunacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIII-2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 11 Aralık 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 9 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 9 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler