Final Fantasy XIV: Endwalker Genişlemesi 23 Kasım'da Çıkacak

15.05.2021 11:14 Gazali Çetinkaya

 
Square Enix, Final Fantasy XIV: Endwalker genişlemesinin çıkış tarihini duyurdu.

23 Kasım'da PlayStation 5, PlayStation 4, PC ve Mac için çıkacak.

PlayStation Store'da standart sürüm 319,00 TL ve dijital koleksiyoncu sürüm 429,00 TL. Steam'de standart sürüm 152,99 TL ve dijital koleksiyoncu sürüm 217,99 TL.

Dijital koleksiyoncu sürüm ek olarak Death Scythe silahı ile binek hayvan Arion'u içerecek ve Final Fantasy IV'ten Porom'u minion olarak ekleyecek.
 
Endwalker'da oyuncular Hydaelyn'in uzak köşelerine ve Ay'a yolculuğa çıkarak daha önce görülmemiş bir felaketle karşı karşıya gelecek ve Hydaelyn ile Zodiark hikayesinin dönüm noktasını deneyimleyecek. A Realm Reborn ile başlayan hikayeyi sonlandıracak ve yepyeni maceralara zemin hazırlayacak.
 
Endwalker içerik açısından keşfedilmeyi bekleyen yeni bir şehir ve yeni bölgeler, iki yeni karakter sınıfı, yeni bir ırk, yeni zindanlar ve yeni raid görevleri, yeni kabileler ve yeni tehlikeler, yeni bir PvP modu, Island Sanctuary adlı çiftçilik oynanış unsurları içerecek yeni bir özellik ve daha fazlasını ekleyecek. Seviye sınırı 80'den 90'a yükselecek.
 
Sinematik Fragman
 
 
Yeni Sınıf Reaper
 
 
Yeni Irk Viera
 
 
Yeni Şehir Old Sharlayan
 
 
Yeni Bölge Labyrinthos
 
 
Yeni Bölge Mare Lamentorum
 
 
Yeni Bölge Thavnair
 
Yeni Kasaba Radz-at-Han
 

Yeni Zindan
 
 
Yeni Binek Arion
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Platformlar: PC PS3 PS4 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 27 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 8 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler