Final Fantasy XIV Her 3 Ayda Bir Güncellenecek

28.08.2013 09:31 Alkan Adakaner


    Square Enix'in büyük ümitler bağladığı ve şu anki istatistiklere bakacak olursa büyük ilgi gören MMORPG oyunu Final Fantasy XIV: A Realm Reborn'un her 3 ayda bir güncelleneceği açıklandı. Oyunun yönetmeni Naoki Yoshida'nın bu konudaki açıklamalarışu şekilde:
 
    "Oyunun 2.1 olarak anılan ilk güncellemesi üzerinde çalışmaya zaten başladık ve size housing sistemi ile The Wolves’ Den adlı PvP içeriğini tanıtacağız. Bundan başka, güncelleme yeni zindanlar, günlük görev sistemi, yeni Primal savaşları, ana hikayenin geliştirilmesi ve diğer içerikleri barındırıyor."
 
    Bakalım ilk aşamada oyuncuları hayal kırıklığına uğratan, ama A Realm Reborn ile tekrar umutları yeşerten Final Fantasy XIV beklentilerimizi karşılayacak mı?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Platformlar: PC PS3 PS4 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 27 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 4. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 25 Dk önce Kingdom Come Deliverance 2 Resmi Olarak Türkçe'yi Destekleyecek 4 Saat önce God of War Ragnarök'ün PC Sürümünde PSN Zorunlu Olacak 7 Saat önce Tango Gameworks Kapatılmadan Önce İki Oyun Geliştiriyordu 8 Saat önce Intel Extreme Masters Dallas 2024'te Büyük Final Bugün! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler