Final Fantasy XIV PS3'e Ne Olursa Olsun Gelecek

Final Fantasy XIV'ten beklentiler yüksekti, ama Square Enix bu konuda yeterince deneyimli olmadığını gösterdi
14.07.2011 09:39 Alkan Adakaner


     Final Fantasy XIV, Square Enix'in son dönemlerdeki en başarısız girişimlerinden birisi oldu. Öncelikle PC için piyasaya çıkan bu MMO-RPG oyunundaki sayısız hatalar serinin hayranlarını büyük hayal kırıklığına uğrattı.
 
     Bu oyunun bir de Playstation 3 sürümünü hazırlayan Square Enix'in PC sürümündeki başarısızlıktan sonra bu projeden vazgeçeceğini düşünmüştük, ama Naoki Yoshida öyle bir niyetlerinin olmadığını açıkladı.
 
     Yoshida "Merak etmeyin, oyunu geliştirmeye devam ediyouz. Her ne pahasına olursa olsun PS3 sürümü piyasaya çıkacak." sözleri ile de konsol oyuncularına güvence verdi. Aslında sorun oyunun gelip gelmemesi değil; geldiğinde kalitesinin ne düzeyde olacağı. Yine hatalarla dolu bir oyunla karşılaşmayı istemiyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Platformlar: PC PS3 PS4 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 27 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 5 Saat önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 6 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler