Final Fantasy XIV PS3'ler İçin de Gözüktü

14.10.2011 11:57 Samet Konuksal


     Oyun dünyasının en kötü çıkış yapan oyunları arasında rahatlıkla gösterebileceğimiz, Square Enix tarafından "Markayı lekeledi" damgası yapıştırılan Final Fantasy XIV için düzeltme çalışmaları sürüyor. Square Enix, Final Fantasy XIV'ın PC sürümüne gelecek v2.00 güncellemesiyle birlikte kayıplara karışan PS3 sürümünü de ortaya çıkardı.
 
     Yapılan açıklamaya göre Final Fantasy XIV'ün PS3 sürümü, 2012 yılının üçüncü çeyreğinde satışa sunulacak. PC'lerde, Square Enix'in kendini rahat hissetmesine kadar oynaması ücretsiz olan Final Fantasy XIV da, bu güncellemeyle birlikte tekrardan aylık ödeme sistemine geçiş yapacak.
 
      Geçen süreç ve bu konu hakkında yapımcı Naoki Yoshida, "Oyunun çıkış tarihi ile bugün arasında, mümkün olduğunda hızlı çalışarak yeni içerikler ekledik ve sorunları düzelttik. Böyle bir hikayeyi o oyunla sunmak bizim de hoşumuza gitmezdi." açıklamasını yaptı.
 
      Final Fantasy XIV'ın çıkışından bugüne kadar 1 yıldan fazla süre geçti. Yani Square Enix'in oyunu düzenlemesi bu kadar süre aldı. Umarız Final Fantasy gibi bir serinin bu oyunu gerçekten de düzene girmiştir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Platformlar: PC PS3 PS4 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 27 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 29 Dk önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 1 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler