Final Fantasy XIV'ün Bedava Oynama Süresi Bitmiyor

Final Fantasy XIV oynayanlardansanız, deneyimlerinizi yorumlar bölümünde aktarırsanız seviniriz.
02.04.2011 17:51 Levent Polater

 
    Square Enix, oldukça sorunlu olduğu ortaya çıkan ve beğenilmeyen MMO oyunu Final Fantasy XIV'ü satın alanlar için aylık ücret istememe kararı almıştı. PC çıkışını çok önceden yapan oyunun sunucuları depremde zarar görünce bedava oynama süresi Nisan ayına kadar uzatılmıştı. Ancak Nisan ayına girdiğimiz şu günlerde Square Enix, bedava oynama süresini uzatmışa benziyor.
 
    Çıktığı günden beridir bedava oynama süresi uzayan Final Fantasy XIV için yapımcı ekip, oyunculara en iyi Final Fantasy deneyimini sunana dek bu uygulamaya devam edeceklerini açıkladılar. Yapımcı ekipteki pozisyonlar değiştirildi ve yama çalışmaları son sürat devam ediyor.
 
    Yeni yapımcılardan biri olan Naoki Yoshida, bedava oynanışın ne zaman sona ereceğinin belli olmadığını belirtti ve ekibin ancak düzgün bir oynanış ortaya koyduklarında ücret alacaklarını söyledi.
 
     "Eğer aksi olursa, ben, kendim bir oyuncu olarak oyunculardan ücret istersem kendimi iyi hissetmem, uzatılan bedava oynama süresi bu durumu ne kadar ciddiye aldığımızın bir göstergesidir."
 
    Gerçekten takdir edilesi bir durum, umarız en yakın zamanda gerçek Final Fantasy XIV deneyimini görebiliriz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Platformlar: PC PS3 PS4 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 27 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 29 Dk önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 1 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler