Final Fantasy XIV'ün PS4 Tarihi Belli Oldu

25.01.2014 16:01 Samet Konuksal

Güncelleme: Oyunun 14 Nisan tarihi, tüm dünya için geçerliymiş.
 
    Geçtiğimiz yaz döneminde PC ve PS3 için çıkan MMO-RPG oyunu Final Fantasy XIV: A Realm Reborn PS4 için de geliştiriliyor. Square Enix, konsolda merakla beklenen oyun için çıkış tarihi verdi. 
 
    Belirtilenlere göre Final Fantasy XIV'ün PS4 çıkışı 14 Nisan'da yapılacak. Bu tarih Japonya'ya özel mi yoksa tüm dünya için mi bilinmiyor. Square Enix'ten konuyla ilgili daha fazla açıklama olmasa da, 14 Nisan tarihinin verildiği kutu tasarımındaki Japonca imlemelere bakarsak, tarih sadece Japonya için geçerliymiş gibi duruyor. 
 
    Daha fazla haber için beklemede kalın. Bu arada, ufak bir hatırlatma; oyunun PS4 betası 22 Şubat'ta herkes için açılacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Platformlar: PC PS3 PS4 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Exit 8'in Devamı Platform 8 Çıktı: Uzak Doğu Temalı Korku 01 Haziran Oynaması Ücretsiz Aksiyon Rol Yapma Oyunu Ballad of Antara Duyuruldu 01 Haziran Little Nightmares 3 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 01 Haziran Test Drive Unlimited Solar Crown Çıkış Tarihi Açıklandı: Fiyatı Belli Oldu 01 Haziran Infinity Nikki'den Yepyeni Oynanış Fragmanı Geldi 01 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler