Final Fantasy XVI'nın PC Sürümü Yolda: İşte Detaylar

03.09.2023 12:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Square Enix tarafından oyunculara sunulan aksiyon rol yapma oyunu Final Fantasy XVI'nın PC sürümü şu anda yolda. Ekip bu sürüm üzerinde resmi olarak çalışmaya başladığını ortaya koyan yeni bir tanıtım videosu paylaştı. Bu video içerisinde de birçok detay yer aldı.
 
Oyun şu anda sadece PS5 için mevcut
 
 
 
Haziran ayında PS5 için çıkış yapan aksiyon rol yapma oyunu Final Fantasy XVI elbette PC oyuncuları tarafından da bekleniyor. Bir süre PS5 konsollarına özel olarak yer bulan oyunun PC sürümü için çalışmalara başlandı. Yayınlanan video içerisinde Naoki Yoshida, yıl sonuna kadar Final Fantasy XVI'nın PC sürümü için daha fazla ayrıntının açıklanacağı belirtti. Dolayısıyla oyunun bu yeni sürümü 2023 yılı içerisinde gelmeyecek. 
 
2024 yılı içerisinde PC'ye çıkış yapacağını tahmin ettiğimiz Final Fantasy XVI, oyuncuları Valisthea diyarlarına götürüyor ve burada destansı bir karanlık fantezi ortamına bırakıyor. Bu evrende yepyeni bir hikayeyle tanıştıran oyun Final Fantasy serisinin 16. bağımsız oyunu olarak karşımıza çıkıyor. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XVI Platformlar: PC Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler