Five Nights at Freddy’s: Into The Pit Oynanışı Sızdırıldı!

24.01.2024 22:13 Mehmet Tandoğan

 
 
Five Nights at Freddy's serisini başka bir yöne çevirecek olan Into the Pit oyunundan çeşitli oynanış görüntüleri sızdırıldı. Şu anda YouTube üzerinden yayınlanan bir dakikalık video içerisinde oyunun belli bir kısmı bizlere aktarılıyor. Ancak biz burada oyunun oynanış kısmını paylaşmamayı tercih ediyoruz.
 
Seriyi başka bir noktaya getirmeyi hedefliyor 
 
 
 
Five Nights at Freddy's: Into the Pit seriyi gerçekten de başka bir noktaya getirmeyi hedefliyor. 8 bitlik macera ve korku deneyimini bizlere sunmayı hedefleyen oyunun 2024'ün ilerleyen aylarında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Nitekim ortaya çıkan bilgilere göre serinin 10. yıl dönümünde yani 8 Ağustos 2024'te çıkış yapacağı belirtiliyor.
 
8 bitlik, 2 boyutlu bir macera korku deneyimine adım atabileceğimiz oyun hakkında şu an için pek fazla bilgi bulunmuyor. Ortaya çıkan tüm bilgileri sizlere aktarıyor ve şu anda sizler gibi bizi de beklemeye koyuyoruz. Nostalji bir hissiyat yaşayabileceğimiz bu yapım bakalım bizlere neler sunacak? Hep birlikte göreceğiz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Five Nights at Freddy's Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Scott Cawthon Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Korku Çıkış Tarihi: 18 Ağustos 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 1 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 1 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 2 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 2 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler