Football Manager 2021 Planlanandan Geç Çıkacak

30.07.2020 18:11 Gazali Çetinkaya

 
Sports Interactive stüdyo direktörü Miles Jacobson, Football Manager serisinin yeni oyunları ile ilgili durum güncellemesi paylaştı.

Football Manager 2021 ve Football Manager 2021 Touch bu yıl içinde çıkışını gerçekleştirecek fakat corona virüsünün etkilerinden dolayı planlanandan geç çıkacaklar.
 
"Bugün, dünyadaki tüm sorunlara rağmen, bu sene içinde piyasaya sürülecek yeni Football Manager oyunları olacağını söyleyebilirim. Başlangıçta planladığımızdan daha geç bir vakitte piyasaya sunulacaklar ancak düşündüklerimizden farklı olsa da son derece güçlü özellik setlerine sahip olacaklar."
 
Ayrıca oyunlar bu yıl daha fazla platformda boy gösterecek.
 
"Oyunlarımız, bu sene içinde piyasaya çıktıklarında daha önce olmadığı kadar çok platformda ve mağazada mevcut olacak, ancak özellikler ve piyasaya çıkış tarihleri ile ilgili ayrıntılar hakkında konuşmamız için şu an biraz erken."
 
Miles Jacobson tarafından paylaşılan mesajın tamamını buradan okuyabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Football Manager 2020 Platformlar: PC Geliştirici: Sports Interactive Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Sn önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 25 Dk önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 1 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 1 Saat önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler