Football Manager 2020'yi Üç Günde Bir Milyondan Fazla Kişi Ücretsiz Aldı

21.09.2020 12:02 Gazali Çetinkaya

 
 
Epic Games Store'un bu haftaki ücretsiz oyunlarından biri de Football Manager 2020.

Sports Interactive stüdyo yönetmeni Miles Jacobson tarafından belirtilene göre, oyun ilk 24 saatinde 500 bin ve ilk üç gününde bir milyondan fazla kişi tarafından ücretsiz alındı.
 
Oyuncu sayısında da rekor kırıldı. Football Manager 2020 Epic Games Store ve Steam'de 250 bin eş zamanlı kullanıcı sayısını aştı.
 
Ayrıca oyunu Epic Games Store'da ilk 36 saatinde deneyenlerin sayısı, Steam'deki iki ücretsiz hafta sonu etkinliğinde deneyenlerin sayısından fazla.
 
Football Manager ile birlikte Watch Dogs 2 ve Stick it to The Man!'i 24 Eylül Türkiye saati ile 17:59'a kadar Epic Games Store'dan ücretsiz alabilirsiniz. Bir sonraki ücretsiz oyun RollerCoaster Tycoon 3 Complete Edition.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Football Manager 2020 Platformlar: PC Geliştirici: Sports Interactive Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 1 Saat önce Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler