For Honor Season Pass İçeriği Belli Oldu

12.01.2017 02:10 Gazali Çetinkaya

   
   Ubisoft'un beklenen oyunları arasında yer alan For Honor'ın Season pass'i Ubisoft mağazası üzerinden sızdırıldı ve böylelikle içeriği de belli oldu.
 
   For Honor'ın Gold sürümü içerisinde bulunacak Season Pass içeriğine baktığımızda ise oyuna 6 yeni Warrior (Savaşçı) geleceğini ve bir hafta erken erişim imkanı sağlanacağını görüyoruz. Bunun dışında ek yeni içerikler, 30 günlük şampiyon statüsü, özel amblem ve 3 scavenger sandığı Season pass içerisinde bulunuyor.
 
   Gold sürüm ile birlikte direkt olarak Deluxe sürüm içeriklerine de sahip olmuş oluyorsunuz. Detaylara aşağıdaki galeriden ulaşabilirsiniz. Oyunun Gold sürümü PS4 üzerinde 329 TL, Xbox One üzerinde 358,50 TL ve Steam üzerinde ise indirimli olarak 279,99 TL fiyat ile satılıyor.
 
   For Honor, 14 Şubat 2017 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkış yapacak. Oyunun kapalı betası ise 26-29 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek. Kayıtlar devam etmekte.
 
   Son olarak Ubisoft'un geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamasını hatırlayacak olursak firma, For Honor'ın tüm haritalarının ve modlarının oyuncular tarafından ücretsiz olarak indirilebileceğini açıklamıştı. "Topluluğu bölmek istemiyoruz. Dolayısıyla, maç yapımı üzerine olan her şey (yeni modlar ve yeni haritalar dahil) oyunculara ücretsiz olarak verilecek. Ayrıca başka ücretsiz içeriğimiz de olacak." 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
For Honor Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Şubat 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler