Forspoken için çökme sorunlarını gideren güncelleme yayınlandı

17.03.2023 15:27 Mehmet Tandoğan

 
 
Square Enix tarafından biz oyunculara sunulan ve problemli çıkışıyla bilinen açık dünya aksiyon macera oyunu Forspoken için yeni bir güncelleme yayınlandı. Sürüm notlarına göre yeni güncelleme belirli sahnelerde veya yerlerde meydana gelen çökme sorunlarını ortadan kaldırıyor.
 
1.11 güncellemesi çökme sorunlarını çözüyor
 
 
 
Yayınlanan yeni 1.11 güncellemesinden önce oyun bir anda çöküyor ve hata veriyordu. Bu çökme durumu belirli alanlarda, belirli sahnelerde veya eylemlerde yaşanıyordu. Şimdi ise yeni yama ile beraber bu sorunlar ortadan kaldırılıyor. Bunun dışında ufak çaplı çeşitli hata iyileştirmeleri mevcut.
 
Birçok oyuncunun beklediği ancak çıkışıyla beraber hayal kırıklığına uğradığı Forspoken, çeşitli güncellemeler ile oyunu daha iyi hale getirmeye çalışıyor. Birçok oyuncu oyunun aksiyon ve parkur unsurlarını beğeniyor diğer kısım oyuncular ise çok cansız ve yapay bir dünyanın yer aldığını belirterek memnuniyetsizliğini dile getiriyor.
 
Oyunun şu anda Steam üzerinde demo sürümü bulunuyor. Ayrıca yüzde 33 indirimle beraber 468,33 TL'den satılıyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forspoken Platformlar: PC Geliştirici: Luminous Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 1 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 6 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 7 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler