Square Enix, Forspoken Oyunundan Denuvo Korumasını Kaldırdı

25.07.2023 14:11 Mehmet Tandoğan

 
 
Square Enix tarafından oyunculara sunulan açık dünya parkur tabanlı aksiyon macera oyunu Forspoken'dan Denuvo koruması kaldırıldı. Daha önceki süreçte Denuvo'nun varlığı oyuncular tarafından eleştirilerin odağında bulunuyordu. Şimdi se bu durum ortadan kalktı.
 
Forspoken sorunlu çıkışıyla biliniyor
 
 
 
Forspoken, Ocak ayında piyasaya sürüldü ve yüksek sisteme sahip PC'lerde bile çok sayıda takılma sorunu yaşadı. Bu sorunların temel kaynağının oyuncular Denuvo olduğunu söyledi. Dolayısıyla artık bu korumanın ortadan kalkmasıyla beraber oyunun nasıl bir performans vereceği merak konusu.
 
Ocak ayından bu yana Square Enix'in oyunun performansını iyileştirdiğini de belirtmekte fayda var. Örneğin, Mart Güncellemesi oyunun performansını yüzde 15 oranında artırdı. Dolayısıyla teknik olarak Forspoken şu anda ilk çıkışındaki durumundan çok daha iyi durumda.
 
Denuvo koruması oyunun Steam sayfasında yer almaya devam ederken SteamDB tarafındaki değişikliklere bakılarak bu kısımda korumanın kaldırıldığı belirtiliyor. Dolayısıyla oyunun Steam sayfasının yakın zamanda güncellenmesi bekleniyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forspoken Platformlar: PC Geliştirici: Luminous Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 3 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 3 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 3 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 4 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler