Forza Horizon 4'e Yeni Oyun Modu Geliyor

08.12.2020 05:34 Gazali Çetinkaya

 
Playground Games, Forza Horizon 4'e oyuncuların yaratıcılığını ve sürüş yeteneklerini test edecek yeni bir oyun modu geleceğini duyurdu.
 
Super7 adı verilen bu modda oyunun haritasında istediğiniz yerde rampa, tünel ve bariyer gibi çeşitli seçeneklerle parkurlar oluşturabileceksiniz.
 
Oluşturduğunuz parkurlar diğer oyuncularla paylaşılacak ve siz de diğer oyuncuların parkurlarında oynayabileceksiniz. Rastgele olarak karşınıza çıkacak yedi parkurun hepsinde başarılı olursanız 1924 Austin Seven gibi özel oyun içi ödüller sizi bekliyor olacak. Aratarak istediğiniz parkuru oynama seçeneği de mevcut.
 
Super7 oyun modu bugün yayınlanacak güncellemeyle birlikte tüm oyunculara sunulacak.

Tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forza Horizon 4 Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Playground Games Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 2 Ekim 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler