Frostpunk'ın Ücretsiz DLC'si The Fall of Winterhome ve Türkçe Altyazı Desteği 19 Eylül'de Geliyor

14.09.2018 13:01 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici 11 bit studios, Frostpunk'ın yeni ücretsiz genişleme paketi The Fall of Winterhome'un 19 Eylül'de çıkış yapacağını duyurdu.
 
The Fall of Winterhome genişleme paketinde oyuncular yenilenen görsellere sahip yeni bir harita üzerinde lord olma şansı bulacaklar ve geçmişten gelen sırları açığa çıkarmanın yanı sıra üzerinde egemen oldukları donmuş dünya hakkında daha fzla bilgi sahibi olacaklar. 
 
Bununla birlikte yerelleştirme firması AiBell Game Localization oyuna resmi Türkçe dil desteğinin The Fall of Winterhome genişleme paketi ile birlikte aynı gün ekleneceğini doğruladı.

Ücretsiz güncellemeler aracılığıyla Frostpunk'a yeni içerikler gelmeye devam edecek. Oyunun yol haritasına buradaki haberden göz atabilirsiniz.

Frostpunk şu anda PC üzerinde ulaşılabilir durumda. Steam fiyatı 50,00 TL. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Frostpunk Platformlar: PC Geliştirici: 11 Bit Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler