GTA 6 için Sızdırılan Bu Fragman Sahte!

03.12.2023 16:36 Mehmet Tandoğan

 
 
Rockstar Games tarafından geliştiirlen Grand Theft Auto serisinin en yeni oyunu GTA 6 için çeşitli sızıntılar karşımıza çıkmaya devam ediyor. Geldiğimiz noktada birçok hayran videosunun yayınlandığını görebiliyor ve Twitter üzerinde yer alan bir videoya ise birçok oyuncu inanıyor.
 
Twitter üzerinde yayınlanan video tamamıyla sahte
 
 
 
GTA 6 için alex_dembele adlı Twitter kullanıcısı bir video yayınladı. Bu videonun GTA 6'nın fragman parçasını içerdiği belirtildi. Birçok kullanıcı bu içeriğe inansa da genel olarak bu videonun sahte olduğu biliniyor. Şimdi ise bu videonun hiçbir gerçekliği yansıtmadığını doğrulayabiliyoruz.
 
Topluluk notlarıyla da sahte olduğu belirtilen bu video açıklamasında şunlar yer alıyor: "Bu fragmanın büyük bir kısmında Ubisoft'un Watch Dogs 2 oyununun sinematik görüntüleri yer alıyor. Dolayısıyla bu tamamen sahte."
 
Oyunun resmi fragmanı 5 Aralık TSİ 17:00'de yayınlanacak. 
 
İşte söz konusu video
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto VI Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 4 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 4 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 5 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 6 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler