GTA IV Ek Paketi İçin Türkçe Yamanız Hazır

Türk oyunseverlerin el birliğiyle bu gibi güzel çalışmalar yaptığını görmek harika.
04.06.2011 03:07 Levent Polater


 
    Türkçe yama projeleri yalnızca Oyunçeviri ekibi tarafından yürütülmüyor. İşte karşınızda bu işe emek veren gözüpek bir ekip daha. GTATurk.com'da bir araya gelen bir kaç oyunsever yaklaşık 6 aydır yürüttükleri Türkçe yama projesini sona erdirdiler.
 
    GTA IV ek paketlerinden "The Ballad Of Gay Tony" için yapılan bu yamayı site üzerinden ya da buraya tıklayarak indirebilirsiniz. 
 
    Emekleri ve ortaya çıkardıkları harika iş için bu işe gönül veren herkesi tebrik ediyorum. Umarım daha nice oyun sever sizlerin sayesinde bu tip projelere el atma konusunda heveslenebilirler. Türkçe yama projesi için hazırlanan videoyu ve ekran görüntülerini sırasıyla aşağıdan görebilirsiniz.
 
    Not: Bu haberi bana ulaştıran ve aynı zamanda projede çalışan GTATurk.com ekibinden 'Bora' isimli üyemize teşekkür ediyorum.






[DHVIDEO=2561]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
GTA 4 : Episodes from Liberty City Platformlar: XBOX 360 PC PS3 Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 13 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler